videos

 consulting1

Είναι τόσο εύκολο να πιαστεί κάποιος στα «πλοκάμια» των αλόγιστων αγορών (είτε σας αρέσουν αυτές είτε όχι) σε μεγάλα καταστήματα τύπου Praktiker ή IKEA, που πιθανώς να μην έχετε ποτέ σκεφτεί πως βρέθηκε το πιο πρόσφατο απόκτημά σας, στο καλάθι σας και από εκεί σε κάποιο χώρο αποθήκευσης ή ακόμα και τα σκουπίδια.

Μην ανησυχείτε, όλοι είναι ένοχοι για αυτό το παράπτωμα ... καλά, ίσως όλοι εκτός από τους βοηθούς αγοραστές, επειδή είναι οι μόνοι οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς τι είναι απαραίτητο και τι όχι, τι είναι αισθητικά αποδεκτό ή όχι και έχουν ήδη μαζί σας διερευνήσει τις ανάγκες του χώρου σας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η υπηρεσία από την Social Kitchen. Ειδικευμένοι βοηθοί με -επί κεφαλής- τον Constantinos, βρίσκονται δίπλα σας για αυτό το σκοπό.

Λοιπόν, τι πραγματικά κάνουμε;

Εργαζόμαστε πολύ στενά με τις αλυσίδες καταστημάτων, τα καταστήματα λιανικής και εξασφαλίζουμε σε εσάς, τους πελάτες μας, πρόσβαση στα σωστά προϊόντα που επιλέγονται μετά από χρόνια έρευνα και εμπειρία.

Είμαστε υπεύθυνοι και βοηθάμε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων καθ 'όλη τη διαδικασία των αγορών.

Επιλέγουμε και σας προτείνουμε σειρές νέων προϊόντων και παράλληλα φροντίζουμε την αναθεώρηση παλαιότερων εμπορευμάτων ώστε να διασφαλίζουμε ότι μπροστά σας βρίσκετε τα πιο πρόσφατα προϊόντα.

Γνωρίζουμε άριστα την αγορά και το κάθε προϊόν με μεγάλη λεπτομέρεια και σε βάθος έτσι που να σας παρέχουμε την ασφάλεια ότι αυτό που πληρώσατε είναι πραγματικά αυτό που σας είπε ο εκάστοτε πωλητής ότι είναι. Αναγνωρίζουμε άμεσα τα υλικά κατασκευής και σας κατευθύνουμε στις σωστές επιλογές.

Έχουμε δουλέψει σκληρά για την εύρεση των σωστών προμηθευτών με προπάντων σωστές τιμές. Γνωρίζουμε και συνεργαζόμαστε με δεκάδες καταστήματα που προσφέρουν το ίδιο ή παρόμοιο προϊόν και θα πάμε –ευχαρίστως- μαζί σας σε όλα!

Διευκολύνουμε την αναγνώριση και διαπραγμάτευση των τιμών (έτσι ο πελάτης μας δεν εξαπατάται).

Διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα παραδίδονται στην ώρα τους και σωστά.

«Ρίχνουμε» ιδέες για να βελτιώσετε τον χώρο σας.

«Κρατάμε» τον Προϋπολογισμό σας.

Παρέχουμε σειρά από πληροφορίες στους πελάτες που πολλές φορές οι πωλητές αγνοούν ή απλά δεν ενδιαφέρονται.

Αν θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή διακόσμηση οικίας μόνοι σας χωρίς να πληρώσετε κόστος μελέτης και επίβλεψης, εμείς είμαστε δίπλα σας να σας εξασφαλίσουμε την καλλίτερη δυνατή τιμή στο καλλίτερο προϊόν στον καλλίτερο χρόνο παράδοσης.

Με πολύ μικρό κόστος, επωφελείστε τεραστίων εκπτώσεων και σας παραχωρείται πρόσβαση στον κόσμο των αγορών χονδρικής. Τι τελικά θα σας κοστίσουν οι υπηρεσίες μας; Σχεδόν τίποτε…

Με το ελάχιστο κόστος των 60€ μπορείτε να έχετε ένα Buyer Assistant δίπλα σας από το πρωί στις δέκα έως τις δύο το μεσημέρι. Διαλέξτε ψάξτε και ρωτήστε άπειρες ερωτήσεις και γνωρίστε τα προϊόντα όπως ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αν προβείτε σε αγορές πληρώνετε επιπλέον το ποσοστό του 2% για το σύνολο των αγορών σας προ των φόρων. Ποσό πραγματικά μικρό το οποίο πριν σας έχει δοθεί στο δεκαπλάσιο ως πραγματική έκπτωση χονδρικής.

 

 διαβάστε περισσότερα: τι σημαίνει buyer assistant;

 

 

Είτε ενδιαφέρεστε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας είτε για την κατασκευή μιας καινούριας, η Social Kitchen διαθέτει ότι χρειάζεται για να σχεδιάσουμε μαζί σας το χώρο της κουζίνας σας, λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες απαιτήσεις και επιθυμίες. Επιλέγετε το ιδανικότερο σχέδιο για την ανακατασκευή της δικής σας κουζίνας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής, σχεδίων και χρωμάτων καθώς και τα έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν στο χώρο σας. Η ανακαίνιση κουζίνας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Πρώτα δημιουργούμε την φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την τελική μορφή και στη συνέχεια την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Στη συνέχεια επιλέγετε τα υλικά που θέλετε να υλοποιήσετε την κουζίνα σας και στη συνέχεια το συνεργείο μας σας παραδίδει έργα υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες.

Κατόπιν επιθυμίας των πελατών μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία ελεύθερων και εντοιχιζόμενων ηλεκτρικών συσκευών όπως κουζίνες, φούρνους, κεραμικές εστίες, εστίες γκαζιού, φούρνους μικροκυμάτων, θερμοθαλάμους πιατικών, συρόμενους απορροφητήρες, καμινάδες νησίδας/οροφής/τοίχου, πλυντήρια πιάτων, ψυγειοκαταψύκτες δίπορτους, ψυγεία, καταψύκτες, συνδυασμοί side by side, ντουλάπες, ψύκτες ποτών, συντηρητές κρασιών, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια.

Ανανεώστε την διάθεσή σας και τον χώρο σας εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά!

 

Ανακαίνιση κουζίνας από την Social Kitchen

 

epipla kouzinas3
epipla kouzinas5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137