Μόδα και Trends

 

Η κοινωνική κουζίνα (the social kitchen) είναι ουσιαστικά η κάλυψη της ανάγκης να «επιστρέψουμε στο σπίτι» και σε δραστηριότητες μέσα σε αυτό. Γιατί θα πρέπει η «επιστροφή» στο σπίτι να γίνει αναγκαστική λόγω κρίσης και όχι απόλυτα ευχάριστη και μέρος μιας νέας φιλοσοφίας;

Open-Plan-Kitchen-Diner-Family-Room

Κάτω από την φιλοσοφία της κοινωνικής κουζίνας η δύναμη της παρέας εισβάλει στον χώρο της κουζίνας που δεν είναι πλέον ένα απλό μαγειρείο. Η φιλοσοφία μας σμιλεύει την κοινωνική κουζίνα συνδυάζοντας το καθιστικό με την πατροπαράδοτη κουζίνα σε ένα νέο πολυσυλλεκτικό χώρο.

H διαμόρφωση του χώρου βασίζεται πλέον στην ιδέα ότι η κουζίνα δεν πρέπει να γίνει απλά ένα δωμάτιο για μαγείρεμα και φαγητό, αλλά και ένας χώρος για την συγκέντρωση ατόμων και τη χαλάρωση, με γνώμονα την άνεση. Τα κομμάτια επίπλων που ολοκληρώνουν την σύνθεση μπορεί να είναι ξύλο, ατσάλι, τσιμέντο, [dreamface®] και γυαλί και να συνδυάζονται με λεπτομέρειες vintage ή και μίνιμαλ ακόμα κομματιών επίπλωσης.

         social kitchen 2      social kitchen 3

Μπορούμε λοιπόν, με την ευκαιρία της ανακαίνισης της κουζίνας σας, να σας προσφέρουμε μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Και μέσα από αυτή την συνεργασία να σας μεταφέρουμε την αγάπη μας για τον χώρο της κουζίνας και που έχουμε «μεταφράσει» με ψυχή, σε κάθε ένα έργο ξεχωριστά για όλους εσάς.

Ως εκ τούτου, έχουμε αναπτύξει διαφορετικά υλικά, σαν το [dreamface®] , νέα , αλλά απόλυτα εναρμονισμένα με το σύνολο και με αποχρώσεις και τεχνοτροπίες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν με τέτοιο τρόπο.


contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137