Έπιπλα κουζίνας

 

Socialkitchen®

Το κομψό, σχεδιαστικά και αισθητικά προσανατολισμένο σύστημα επίπλων κουζίνας.

Ο καλός σχεδιασμός ξεχωρίζει μέσω της σύνθεσης της κουζίνας, μέσα από ένα καλά μελετημένο μοντέλο διάταξης και μια δημιουργική παρουσίαση. Το έξυπνο και εξελιγμένο για έπιπλα κουζίνας σύστημα μας διαθέτει μεταβλητή και ξεκάθαρα δομημένη σε ενότητες τυποποίηση που χρησιμοποιεί μια μεγάλη γκάμα από πλάτη, βάθη και  ύψη και συμβάλει σε υψηλό βαθμό στη δημιουργική ελευθερία του σχεδιαστή.

Εξαιρετικά στιβαρή κουζίνα και εξοπλισμένη με μια υπερπλήρη σειρά ευκολιών. Με ειδικά ράφια και μηχανισμούς αλλά και πολλές λύσεις στο ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού. Επιπλα κουζινας με έξυπνη εσωτερική διαρρύθμιση που προσφέρουν βέλτιστο χώρο αποθήκευσης.

Εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες των απαιτήσεων όσον αφορά το σχεδιασμό και τη λειτουργία  που κάνουν την κουζίνα σας αφετηρία για αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες. Χώρο για τη σύγχρονη ζωή.

Ξύλα και μελαμίνες θα βρείτε παντού. «Κουτάκια αραδιασμένα στο χαρτί και στη συνέχεια στον χώρο σας, επίσης. Ελάτε στην Social Kitchen, όπου η σύγχρονη αρχιτεκτονική στα έπιπλα κουζίνας -που θα βρείτε στη γκάμα μας- μελετά  νέες, εξατομικευμένες μορφές διαβίωσης για το χώρο σας. Υποστήριξη σε κάθε βήμα. Εγγυημένη παράδοση και μοναδικής αισθητικής και εργονομικής αξίας αποτέλεσμα.

 

icons for kitchen and wardrobe

 
 
 
 
.
 

contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137