Συμβουλές

mfc1

Τα πορτάκια του είδους αυτού αποτελούν ίσως τον πιο οικονομικό τρόπο για να επιτευχθεί η εμφάνιση ενός πιο ακριβού τύπου επίπλων κουζίνας.

Η επιφάνεια MFC αποτελεί μια επιφάνεια επένδυσης μελαμίνης, ένα φίλμ απομίμησης ξύλου, που μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από διαφορετικές εμφανίσεις, από φυσικό ξύλο έως βαμμένο ξύλο, και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά είναι ότι υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε. Καλοφτιαγμένες σύγχρονες εκδόσεις αυτού του προϊόντος παρέχουν και την επιθυμητή ανθεκτικότητα.

Πολλές φορές η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος συγχέεται-όχι πάντα κατά λάθος-με αυτή του βακελίτη διότι και τα δύο υλικά έχουν παραμφερή μορφή αλλά διαφέρουν στην ποιότητα, στην πυκνότητα, την αντοχή και το πάχος.

Εάν θέλετε να διαθέσετε λίγα χρήματα αλλά επιθυμείτε να έχετε πολλές επιλογές στο σχέδιο της κουζίνας σας επιλέξτε πορτάκια MFC.

 

 

 

 

contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137